tisdag 30 december 2008

Kristallkronan är på plats!!!


Kristallkronan är på plats och det blev verkligen pricken över i, i vår farstu. Så glad man kan bli för en sådan liten sak som en lampa uppsatt i taket. Det blev exakt som jag föreställt mej att det skulle bli med en kristallkrona. Nu är det bara golvet och några få lister som ska på plats innan det är helt klart....Kan det bli till sommaren kanske??? Hi Hi ja det är väl bra om man har ett långsiktigt tänkande eller hur??? GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA !!!!!!!!!!



måndag 29 december 2008

Takvisning

Lite inredningsdetaljer så här efter all julstämning. Taket i vårt allrum liknar ett stalltak brukar jag säga och är av härligt grova plank! Likadant har vi satt i nya farstun som jag tänkte visa när vi fått upp kristallkronan som vi fått i jul (arvegods). Hoppas ni alla haft en fridfull jul och att ni har några extra lediga dagar. På återseende!!!

torsdag 25 december 2008

juldagsmys!



Oj vilken trevlig jul det blev. Tomten kom och barnen fick SÅÅÅÅÅ väldigt fina julklappar och det blev några bra till oss också. Ni ska få se sedan vilken fin kristallkrona vi fått som ska sitta i vår nya farstu...ett gammalt arvegods...vi blev väldigt glada för den då vi kollat runt en del utan att riktigt hitta rätt och så är de ju såå dyra också. Tack tack!! Sonen har varit ute i den lilla lilla backen här utanför och provat sin snowboard och på morgonen satt barnen och mös i sina stora härliga puffar som de fått. Idag har vi bara tagit det lugnt och nu ska jag och "kontorsnissen" drick eftermiddagskaffe och äta julgodis....härligt att bara få vara....Missa inte "Bonde söker fru" ikväll, är ju så nyfiken på hur det gått för "grabbarna"...de är ju så rara..på återseende........ JULMYS på er alla!!!!

måndag 22 december 2008

GOD JUL!!!!


GOD JUL!!! Till alla er därute som besöker min blogg och till alla andra också givetsvis!!! Ikväll ska jag ta det lugnt och slå in paket och dricka lite god glögg och äta pepparkaks skorpor....MUMS!!!
Min käre son undrade precis:
- Mamma när ska ni köpa presenter då??
-Vad menar du????? (spelar dum såklart)
- Ja till julen...
-På bilen menar du??? (fortfarande lite dum)
-NÄÄ (irriterad son) till tomten kommer....
-Ska vi köpa till tomten??? (dummare än dummast)
-ÅHHH sluta.....
Sonen tröttnar på konversationen och fortsätter färglägga i målarboken han fick när vi besökte en trevlig hamburgerkedja på lunchen. Tror han tycker vi tar det lite väl lugnt här hemma........ha ha ha

onsdag 17 december 2008

sjukt, hemmafix och bilrapport!




Ja bilen har varit på verkstaden och nu är vi 1800 kr fattigare!!! Surt inför julen då barnen och vi själva också varit såå mycket sjuka och hemma från dagis och jobb!!! TRIST men tur att vi inte är sådana jätteshoppare till jul. Vi tycker att barnen får så mycket jämt annars också så de behöver inte så mkt julklappar och så kommer väl tomten också får vi hoppas.
Eftersom jag och lilltjejen åter är hemma då hon har feber, snuva och en eländig hosta så har jag faktiskt hunnit pyssla lite och slagit in väldoftande paket. Skulle ni bli glada för ett sådant paket? Kanske skulle ge bort några i julklapp men är osäker om andra tycker att det är lika fina som jag. Vad tycker ni andra (se paket i bildform ovan). Kram på återseende alla!!!

söndag 14 december 2008

vintervackert och elände!!!

Det har varit underbart vackert här på gården i helgen. Snön har verkligen legat vit på taken och staketen och vi har gjort snölyktor och snögubbar. Jag har även varit lite pysslig och åstadkommmit två stycken grankransar. Ett hjärta och en rund. Det är ni som inspirerat mej till detta pyssel då jag i flera bloggar sett era fina kransar. I går var vi och såg på lucia i kyrkan. Verkligen stämningsfullt och barnen skötte sig exemplariskt. Den lilla också :). Nu till det trista..... min bil har pajat ihop. Precis vad vi behövde till jul!!!!!!!!!! :( :( :( Alltså logistiken är ju svår nog att få ihop....Ja vi har lånat en bil av barnens snälla faster några dagar men men hoppas det inte blir en alltför dyr historia!!! Njut av dessa vinterbilder och på återseende!!

fredag 12 december 2008

Låt oss alla tända ett ljus....

Låt oss alla tända ett ljus idag
värme kan vi sprida både du och jag
ljus behöver den som dyster är i sinn
så lys du där i din vrå så lyser jag i min!!
Återkommer i morgon är så trött så mina ögon faller ihop. God Natt!!!!

onsdag 3 december 2008

Tiden rinner iväg!

Ja här forsar tiden på och jag har inte haft så mycket att berätta om, därav tunt med inlägg. Kan bara konstatera att min planeringsdag på en herrgård en bit härifrån var ett trevligt inslag i vardagen som återigen består av sjukdom. Vaknade inatt med en kokhet fot i magen. Lilla tjejen hade hög feber och klarade sig inte från den här omgångens influensa heller. "Kontorsnissens" hostande har tyvärr inte heller lagt sig.......snart åker han nog ut genom ett.........närå jag ska vara snäll men det är rätt jobigt att höra på honom. Ni ser väl föresten på "Bonde söker fru" OJ OJ OJ synd att de är som de är, de där helt underbara grabbarna på hästgården....såååå söta de är tycker jag.........:) :) :) *ler*på återseende!!!!! Till helgen hoppas jag på en trevlig julfest hos en mycket trevlig vän som jag har, Vi ses då!!!!