söndag 26 april 2009

Städhelg!

Oj vad mycket vi har gjort den här helgen. "Kontorsnissen" håller på att bygga ett nytt vedskjul då det gamla såg för anskrämligt ut.......Sedan har han och sonen varit på innebandyavslutning med både spel, pizza och diplomutdelning....Uppskattat av sonen:). Medans grabbarna var borta fick lilltjejen och jag följa med en av mina fina gamla vänner och hennes tjejer till en liten shetlandsponny så lilltjejen fick rida och hon tyckte det var superskoj så det hoppas vi att vi kan göra fler gånger. Sedan hann vi fika och sitta i solen och prata om livet också........Sen har jag städat ur allt bråte ur bagarstugan så det går att ta sig in där. Krattat gården har snälla mormor gjort så den blivit av med en hel del gamla löv. Sedan har vi såklart fikat, och fikat, och fikat igen och hunnit med en cykeltur till ett par kompisar också. Solen har strålat hela helgen och lite solbränna har jag också fått. Min bror var hit en sväng och det belv såklart fika igen...men han fick så lov att spela lite fotbollen med sonen först förstås. Nu badar "kontorsnissen" barnen och sedan är det natti natti och en vecka med bara två arbetsdagar för mej då det kommer helger och en ledig dag har jag tagit för att följa med min stora sexåring på skolbesök...spännande för mamma också...även om man känner till den världen...eller just därför kanske....Ha en trevlig vecka alla!!!!!!!


onsdag 22 april 2009

Energi

Oj den här veckan har jag fyllt på med energi. Igår träffade jag två av mina vänner och vi satt och "skvallrade" om allt och inget till sent på kvällen.....TACK! roligt att bli lite uppdaterad från någon som är mer än 1 meter hög och som har fullt upp med att precis upptäcka livets olika vägar med berg och dalar. Och idag har jag "smitit" tidigare från ett personalmöte för att gå på ett Inrednings HOME party med många trendiga prylar och härliga tjejer...dock så var prylarna lite för designade för min smak.....jag gillar ju den äldre slitna locken och gamla prylar med charm, historia och känsla. Men det var roligt att prata av sig lite och fika såklart!!!! Sen i morgon ska jag få en personlig instruktion i gymmet av en gammal OS boxare ha ha :) ja det är sant. Nu JÄ....R ska här brännas lite fett... nu när sommarsäsongen närmar sig. Nu när jag spenderat två kvällar utanför hemmet bara längtar jag att få gosa med mina små längtanshjärtan mina fina fantastiska underbara små!!!!! Deras fina små händer här ovan fyllda med STOR kärlek till livet och varandra!!!! Puss mamma!!!

måndag 20 april 2009

Nyckeln till....?

Nyckeln till.....ja till vad egentligen. Jag behöver en ledtråd......Det måste bli en förändring på vardagen...jobbet tar för mycket av mej...min kraft mitt tålamod min kreativitet......det är så mycket annat som jag vill hinna och orka med. Jag fick precis en påminnelse om detta i ett sms alldeles nyss från en gammal mycket kär vän. Hon skrev - SLUTA KÄMPA BÖRJA LEVA!!!! en titel på en bok vad jag kan förstå men ack sååå tänkvärd. Jag saknar dej min fina vän...... jag kom att tänka på hur lite tid jag verkligen ägnar åt mina gamla fantastiska vänner nu för tiden. De som verkligen känner en och vet vem man är!!!! Nej ibland vaknar man upp och förstår ett och annat om vad som är viktigt egentligen. Snart kommer vi farande till er min vän för att se hur det gammla huset har artat sig. Jag LÄÄÄNGTAR!!!!!! Kram till alla som behöver en!!!!!

söndag 19 april 2009

fjällsemester!

En härlig vecka i fjällvärlden har avverkats.....Vädret var sisådär och barnen var sjuka i omgångar hela veckan vilket var lite tråkigt då den stora sonen längtat och tjatat sedan förra året om att han vill åka skidor i fjällen....och han är för övrigt aldrig sjuk, men nu vaknar han natten innan avresa med 39 graders feber..........stackars stackars han!!!! Två dagar kunde han i allafall vara med oss i backen och åka och en av dessa dagar var solen faktiskt också med oss!!!! Resten av veckan sjuknade lilltjejen också in i hög feber och fick stanna i stugan med mormor o morfar, TUR vi har dom!!!!! När vi kom hem blommade fortfarande mina orkideer i all sin prakt........barnens farmor vågade inte vattna dem när hon var och såg till huset...jag har ju påstått att de klarar sig utan vatten...och jag tror jag har rätt faktiskt...visst är de strålande fina? Lite inredningsbilder kanske ni är sugna på också...jag har ett gammalt selok som blivit till en helläcker spegel som hänger i vårt vardagsrum...... Lägg till bild








fredag 10 april 2009

Våren smyger sig på och nya små ting kommer in!

Hej alla! Först måste jag tacka er alla som skriver till mej då jag är dålig på att blogga. Jag har inte haft den rätta motivationen på länge. Men nu ska jag åka skidor några dagar och vila lite så ska det nog bli andra bullar av både lite här och där. Idéer finns men inte tiden riktigt...... precis som vanligt alltså. I dag har vi i allafall städat upp lite ute på gården och jag har faktiskt hunnit pyssla lite granna. Jag visar er några fina ljuslyktor jag gjort och den fina present jag fick utav min kära kollega för ett tag sedan....en liten ängel i ett hjärta som just nu vakar över en av mina blommande orkideer. Orkideer är den enda blomma jag är grym på....Min äldsta är 9 år nu och ibland tror alla att den absolut sjunger på sista versen men se då åker den in i tvättstugan några månader eller år och vips så blommar den för fullt igen fast den verkligen har sett sina bästa dagar. Inte vattnar jag dem särskilt ofta heller och det är väl det som är grejen.....så om era orkideer ser livlösa ut ställ undan dem ett tag...ibland under LÅÅÅÅÅÅNG tid så ska ni se att de tar sig igen...och inget vatten då...hi hi. Ha det gott nu alla underbara bloggvänner och alla ni andra där ute och tack för att ni återkommer hit !!!!!!KRAAAAAAAAM!!!!!!!! GLAD PÅSK till alla också!!!! Två fina stolar har jag fyndat också sen sist...kommer här nedan!!!!