fredag 26 mars 2010

Min fantastiska dotter!!

Vilken härlig Melissa Horn tolkning hon gör min treåring!!! Godnatt alla!!!

fredag 19 mars 2010

solresa vs altan och badrum

Jag var på en föreställning med Mia Skäringer där hon verkligen träffade oss alla som lyssnade i hjärtat med sina utelämnande berättelser om hur livet blir ....inte alltid som vi kanske själva har tänkt oss och på vad som gör oss lyckliga mm........Bland annat talade hon om "oss"som bygger och bygger och till slut har hela huset inbyggt av altaner.......... och som glömmer av det som kanske är viktigt att vårda kärleken, våra nära och kära...och jag tänkte att vi kanske ska skippa att bygga altaner i sommar och satsa på en solresa istället........Med denna långa vinter i bagaget skulle nog detta vara härligt...men jag håller med min son som frågar- Går det att åka tåg? (typ till Grekland) jag åker också hellre tåg en flyger......men det är väl bara att bita ihop för att möta solen!!!!!

onsdag 3 mars 2010

Takskottning!!

Idag fick "kontorsnissen" klättra upp på taket och fy f*n vad snö det var där, han har verkligen gjort ett hästjobb idag och nu är det "bara" hälften kvar. Det känns skönt att vi fått av det värsta nu och att det känns lite lugnare. Sen har vi varit med barnen och åkt skridskor och det var kul men KALLT!!! varför ska det blåsa så dant. I morgon hoppas vi att det blåser mindre för då tänkte vi ta en tur till skidbacken och testa slalomskidorna inför fjällenresan om några veckor....hoppas hoppas vädret blir lite bättre....Här kommer bilder på "kontorsnissens"dagsverk och lite bilder uppe från den "skidbacke" vi numer har på vår egen gård. På återseende!!!






måndag 1 mars 2010

Snöstrejkar!!!


Om det fortsätter såhär och snöa nu så måste jag nog strejka...vem vänder man sig till med sina krav? Det måste få ett slut omedelbart!!!! Jag förstår verkligen inte hur vi ska palla med mer nu och att det stormar så utanför knutarna...nä hela kroppen känns olustig...... och måste vi skotta taket på detta stabila timmerhus eller står det pall...jag tror väl att det gör det men jag kanske tvingar upp "kontorsnissen" på nya utmaningar där uppe snart så man kan sova lugnt.....Och veden håller på att sina då vi eldat som tokar denna KALLA vinter...... Inte min bästa dag idag kanske ni förstår men Nog med gnäll nu.....Jag var på en mycket trevlig tillställning i lördags när två fantastiska härliga fina vänner firade sina födelsedagar TACK för att vi fick komma och fira er!!!!!