tisdag 15 juni 2010

Den tuffa verkligheten!

Jaha då var den tuffa vardagen åter tillbaka. två dagar har jag jobbat och redan hunnit med ett antal extra timmar då vi haft föräldramöte med nya föräldrar till barn som börjar förskolan i höst. När jag kom tillbaka fick jag ändå känna av att vi trots allt gjort ett bra arbete detta år med vår stora barngrupp. En varsin fårfäll fick vi från en av barnens familjers egna fårfarm. Fantastisk fin present tycker jag! Fick även en vacker pelargon med så fint skrivna rader "Tack för ditt engagemang, all vänlighet och proffsighet Från..........familj" Det gav både kraft och styrka!!! Men vad vansinnigt trött jag är efter varje arbetsdag. Man ger verkligen mycket av sig själv och glömmer helt bort sig själv i all omsorg om andra. Nä jag måste bli bättre på att se mina egna behov också. Godnatt för idag........

2 kommentarer:

Grodmamman sa...

Tror att vi är många kvinnor som är dåliga på att tänka på sig själva!:) Gäller att göra det för annars orkar man inte tänka på andra heller till slut.
Alltid kul med uppskattning från föräldrarna!
Ta hand om dig!
Kramar

Mitt lilla äventyr sa...

Och vilken tur att våra vägar möttes!! Det är så skönt att få vara lite öppen och djup tillsammans med Dig då och då :) grubbla lite på allt (o)viktigt. Jag ska precis klicka mig in på Spotify och lyssna jag med! Vi ses snart igen! Kraaaam och tack för ikväll!