söndag 22 augusti 2010

Tiden ramlar på......

Jag vet att det är lite långt mellan gångerna nu........men jag vet inte riktigt om jag kan inspirera just nu. Här har vi haft princesskalas idag. Mycket lyckat!!!Storebror sa vid middagen att
-det här har varit en rolig dag. Det var dock inte han som hade princesskalas men jag tror han njöt av att hoppa studsmatta med ett gäng supersöta princessor. Ja, jag vet jag jobbar på en förskola med genusprofil....men min dotter gillar att ha princessklänning.....alltså hennes eget val....men kanske har vi varit med att påverka....kanske är det så, kanske inte... Presenterna hon fick gick också i den rosa färgen...Inte en enda legoförpackning eller star wars gubbe...ha ha...Dryg jag är. Men tänkvärt kanske!!! Sen håller jag på att ordna årets fest här i byn CYKELFEST!! Hela 96 personer har anmält sig. Det känns så jäkla roligt att planera nåt från Idé till verklighet och med sådan respons!!! Ska bli skit kul!! Ett grymt partyband är bokat och vi kommer att cykla runt till kända och mindre kända par för att äta en trerätters middag!!! På återseende!! Dessutom var Winnerbäck grym!!!!! ILOVE!!!!


2 kommentarer:

Grodmamman sa...

Genustänket är inte alltid så lätt att genomföra!:) Här har jag försökt, men just med leksaker och kläder har de ändå valt utifrån kön. Sedan kan det reta mig att sidor med "tjejleksaker" är rosa och till killar är sidorna blå.
Vår dotter har också gått igenom den där prinsessperioden.
Häftigt med cykelfest!:)
Kram

Mitt lilla äventyr sa...

Hej kära Du!
Jag har alltid haft ett behov av att skriva. Ibland lite konstigt, knappt så att jag själv förstår det, men det känns alltid bra. Jag drömmer om att en dag få skriva en bok, så självklart ;) jag är på!

Hur är det med dig?
Vi måste ses någon dag! Kanske en fika på stan, få sitta ner och bara ta det lugnt en stund?

Jag var till er idag, alltså jobbet, men jag såg dig inte. Vi var där och gjorde lite intervjuer med barnen :)...

Kramar