söndag 4 januari 2009

weekend Stockholm

Fredag -lördag var "kontorsnissen" och jag på en barnfri weekend i vår kungliga huvudstad. Lite fika, shopping,fika igen, ett glas vin, handla lite gott tilltugg på saluhallen ost och lite delikatesser sådär och lite mer vin, God mat på söder TIFFANYS, kan varmt rekomendera deras lammfile med råstekt potatis och vitlökssmör. Ni som läst min blogg vet ju att jag varit ett IDOL fan och senare på kvällen promenerade vi över ett iskallt Slussen ner mot Gamla stan och Engelen där Robin E från IDOL spelade med sitt band och som gäster sjung Robin B som var min favorit i IDOL och Alice (IDOL 2:an för er som inte har en aning). Skit kul att hamna på ett sådant trevligt ställe!!!!! Resan hem dagen efter blev däremot ingen angenäm historia......några mil utanför Stockholm körde man rätt in i dimman kan man säga bildligt talat. Det snöade så man såg inte ens en meter framför bilen......Det var fruktansvärt obehagligt!!!! Men det kom nån IDIOT och trodde att man kunde köra om...Helt galet snörök och NOLL i sikt ...men sedan förstod folk att det inte gick så vi kröp fram på motorvägen. resan tog ungefär en timme extra att köra hem...men vi kom hem.....Men jag har inte varit med om maken till obehagligt körväder. Inte roligt..... man var lite rädd!!!!! God fortsättning på 2009!!!


Jag står exakt bredvid hon som filmat detta klipp!!!

4 kommentarer:

Saramedflera sa...

Hejsan
Vad häftigt! Ni verkar ha haft det mysigt!
Kram Sara

Drömmar och verklighet sa...

Hej Hittade hit av en slump och här var det verkligen trevligt. Låter esom en mysig helg i staden med stort S. Ha det gott Kram Carina

Grodmamman sa...

Härligt med en barnfri helg! Det skulle vi också behöva och då åka iväg, gärna till Stockholm!:)
Kram

In my house sa...

Åååååååååå, han va oxå min favorit..... Han såg ju liksom inte dum ut =) hehe.... Kan tänka mig att han sjöng bra live (fan va dum ja ä,,, dom sjunger ju live på idol) alltså så har ju även jag hört honom....... Ja ä nog trötter =)

Mysig tripp lät de som , ha de gottit kraaam josse