torsdag 9 juli 2009

stormvarning!!!

Jag har äntligen fått lite tid över till bloggandet. Det har varit fullt upp med pyssel av våra nya kaninungar, möhippa, släkträff med tillhörande golfturnering som "kontorsnissen" kammade hem...riktigt nöjd är han med tanke på att han veckan innan höll på och ältade över att han har alldeles för lågt handikapp med tanke på hur lite han spelar nu för tiden ....Han har ju en hel del annat att göra än att spela golf dagarna i ända. Men nu sänkte han ju sig ännu mer så vad ska han skylla på nu då tro!!!!!! Det verkar vara en bra strategi att "vila " sig i form...ska påminna honom om det nästa gång han ger sig ut på en femtimmars runda på golfbanan....är det värt det?????


Idag är det förresten århundradets oväder här...Lite rädd att våra stora träd runt husen ska falla ned...men har de stått i två hundra år så ska de väl palla detta också får vi hoppas. Så vi sitter inne och myser med tända ljuslyktor.

Nu är också den sekretär som vi fått ärva färdigmålad och upptagen till lilltjejens rum...såhär blev den....efter mycket målande och putsande.

5 kommentarer:

Grodmamman sa...

Jag och sambon har också spelat golf, men just nu hinner vi inte!:)
Vad fin sekretären blev! Här skulle dottern vilja ha ett sminkbord, just nu använder hon sin strykbräda!:)
Kram

Trollmor sa...

Så fin lilltjejens sekretär blev.
Du är duktig med ditt pysslande :-)
Hoppas att ni får en mysig dag.
Kram Trollmor

Varje liten dag sa...

Va fin den blev! Men det visste jag ju redan att den skulle bli! Självklart ska vi ses något i sommar, undrar bara när det ska bli =).. Vi åker till Gotland nästa vecka och sen till jämtland efter det. Kommer med andra ord inte vara hemma förrän i augusti igen =) men bättre sent än aldrig! Kaninungarna kommer hinna bli stora =(.. Om jag någon dag har vägarna förbi innan vi åker på allt så svänger jag in och säger hej och önskar glad sommar =)! Kram på dej

chokladblomma sa...

Vad fin sekretären blev!! Alldeles underbar!

Ha de gott!
Kram

Mamma Millan sa...

Hallojsan!! Så vackert hs ni bor i!!Kul at kika in i din fina blogg!!Så vacker sekrätär..texten var ju pricken på i:et ju!!!

Trevlig Helg!!
~~Kram ♥ Millan~~