onsdag 7 april 2010

dubbelsidig öroninflammation!

Dottern har öroninflammation på båda öronen, det ena hade dock värkt hål under natten....ögonen ser ut som en boxares röda, svullna, geggiga och igenklibbade...har fått ögonantibiotika i dropp form men hon vägrar ta dem...vad skulle ni göra....hur får man i dem? Inga mutor hjälper.....blåhålla henne?...vet inte om jag gillar den metoden........tips tack!!!! Penicillinet tar hon dock utan knot tack och lov!!!

Själv är jag liiiiite bättre men inte alls hundra.....detta var rätt långdraget ska jag säga.........KRAM alla......

5 kommentarer:

Sara sa...

Det är aldrig aldrig kul att behöva tvinga sina barn att göra nåt de inte vill... men när det gäller medicin är jag hård, måste man så måste man. Vi har ju haft besvär med förkylningsastma och har fått hjälpa barnen med inhalationerna, vilket de tyckt varit gräsligt. Vi fick då rådet att "blåhålla" för de måste få i sig medicinen! Inte kul, men vad gör man??! Efter ett par gånger så vänjer de sig och man slipper fighten!
Andra gånger när det inte gällt andningen (som ju på ett sätt är på liv och död) så har vi "mutat" med en glass eller en godisbit om de varit duktiga och tagit sin medicin. Rätt eller fel?! Det funkar iallafall. Numer så behöver vi sällan eller aldrig muta, blåhålla utan det går smärtfritt att ta medicinen.
Hoppas ni lyckas hitta en metod som funkar för er! KRAM!

Sara sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Grodmamman sa...

Håller tyvärr med Sara. Ibland får man blåhålla barnen för att få i dem medicin. Inte kul för någon, men nödvändigt ibland.
Hoppas verkligen att ni snart är friska igen, så jobbigt när det blir saker efter varandra hela tiden.
Kram

Saramedflera sa...

Tråkigt att ni är sjuka. Hoppas ni piggar på er snart.
Kram

Alviken sa...

Blåhålla var det :)
Krya på er era stackare!!
Kramar i massor
/ Maria