onsdag 5 maj 2010

Vår!!

Nu är nog våren ändå äntligen här......snön har försvunnit och gräset är grönt...i allafall på Vilan....på vår sida är den mer grå...men det är ju just ingen som krattar och jobbar så på att få den grön heller så..... vi väntar på naturens egen gång. Idag har vi fixat pass till våra små så nu känns det att vår resa närmar sig med stormsteg!!!! Lilltjejen är dock sjuk igen.....och snälla mormor tar väl hand om henne när vi jobbar på dagarna.......undrar just när hon ska bli riktigt hel och kry igen.....det har ju varit en del sjukdom denna termin. Men snart landar vi i solen............och jag ska försöka vara ledig så mycket jag kan i sommar.

Här ska det badas!!!!!!!!!!!

2 kommentarer:

Grodmamman sa...

Härligt att ni också fått vår!
Vart är det ni ska resa? Såg härligt ut!
Kram

Grodmamman sa...

Det kommer att komma förebilder och naturligtvis även efterbilder!:) Några bilder från vårt nuvarande kök finns under etiketten "kök". Ska ta lite fler bilder i helgen för nu är det snart bara en vecka kvar tills vi börjar!:)
Maken sa ikväll att "det ska bli ett nöje att se hur det kommer att gå". Vet inte om jag tycker att det ska bli ett nöje, men intressant ska det bli!:)
Kram