tisdag 8 februari 2011

Ingenmansland

Det tar emot att skriva här just nu. Befinner mig lite i ingenmansland där jag inte vet hur min framtida vardag kommer att se ut. Många egna idéer snurrar i mitt huvud, och vill jag vara anställd i en kommun där man inte bryr sig om sina medarbetare särskilt mycket???? Ja vem har svar egentligen. Jag tror jag skulle trivas bäst med att köra eget....tyvärr är det ju av vikt att vardagen bär sig rent ekonomiskt också...Hmmm svåra frågor det där. Den lilla tjejen är ännu en gång drabbad av öroninflammation stackars henne.....men en glad nyhet är att vi ska till KRETA igen. Detta underbara ställe!!!!! Den här gången kommer vi att ta med oss fina kompisar också och jag tror det blir bra.....Förresten har jag också äntligen fått en ny systemkamera som jag önskat mig för att kunna ta nya fina foton men jag har inte haft inspiration att använda den riktigt än. Men när jag gör det hoppas jag det blir nya fina bilder till bloggen.

4 kommentarer:

Sara sa...

Hejsan

Hoppas du kommer fram till ett beslut som blir bra för dig :-)
Kram

Grodmamman sa...

Låter jobbigt det där. Klart man inte ska må dåligt på jobbet, men som sagt, man måste ju överleva också. Hade ju en skit jobbig höst då jag funderade mycket på vad jag ville med jobbet, men nu känns det bättre.
Hoppas att dottern snart får vara frisk igen och att du hittar någon lösning.
Kram

Vända blad sa...

Hej vännen! Lyckades radera kommentaren så jag gör väl ett nytt försök :-) Jo när jobbfunderingarna väl tagit fart är det svårt att hejda det där gnaget...jag ångrar INTE att jag helt bytte bransch, det var det bästa jag gjort i arbetsväg! Lycka till med vad du nu bestämmer dig för :-)
Jobbigt när barnen är sjuka..., hoppas hon kryar på sig snart!
Jag har ju som börjat om på nytt med det mesta i mitt liv, kika in till mig så ses vi där!
Kram Maria

chokladblomma sa...

Vad trist att inte trivas på sitt jobb... Jag har turen att stortrivas. Hoppas att du hittar en bra lösning.
Kram