söndag 14 december 2008

vintervackert och elände!!!

Det har varit underbart vackert här på gården i helgen. Snön har verkligen legat vit på taken och staketen och vi har gjort snölyktor och snögubbar. Jag har även varit lite pysslig och åstadkommmit två stycken grankransar. Ett hjärta och en rund. Det är ni som inspirerat mej till detta pyssel då jag i flera bloggar sett era fina kransar. I går var vi och såg på lucia i kyrkan. Verkligen stämningsfullt och barnen skötte sig exemplariskt. Den lilla också :). Nu till det trista..... min bil har pajat ihop. Precis vad vi behövde till jul!!!!!!!!!! :( :( :( Alltså logistiken är ju svår nog att få ihop....Ja vi har lånat en bil av barnens snälla faster några dagar men men hoppas det inte blir en alltför dyr historia!!! Njut av dessa vinterbilder och på återseende!!

6 kommentarer:

Sara sa...

Vilka söta kransar du har! önskar dig en fin vecka.
Kram Sara

...med tiden som hjälp-Linda sa...

Kan inte skicka en ny bil, men jag har nåt annat hos mej till dej.//Linda

vardagsvitt sa...

Otroligt vackra bilder!
Kram Marith

chokladblomma sa...

Vilka underbara bilder du visar!
Trist med bilen... de ska bara gå ju! Hatar när de går sönder och hela budgeten faller.. Hoppas att det löser sig!
Fina kransar du gjort!
Ha det gott!
Kram

In my house sa...

Hej hej... Oj vad mysigt bemötande man får om man hälsar på hos er.... Jättehärligt!!! Hmm, här har vi inte en gnutta snö,,, egentligen både skönt och tråkigt!!! (slipper ju skotta) hehe!!!

- Ha de gottit kram josse

stina sa...

Vilka härliga vinterbilder! känns som att jag bara kommer att få se snö på bild i år! Här i Stockholm är asfalten bara grå och våt!
Trist med din bil...antar att du är beroende av den .
Kram Stina