söndag 15 februari 2009

Trött och tacksam!!!





Oj vilken hejdundrande bröllopsfest det blev!!! Tack så hemskt mycket till det vackra brudparet för att vi fick dela den stora dagen med er! Har väl sovit ca 4 timmar i natt. Ja det hör ju inte till vanligheterna då jag för det mesta somnar när jag nattar lilltjejen vid 19.30 tiden annars....hi hi. Idag har det varit fullt upp med hockey och kalas. Och jag hann med lite pyssel också vad roligt!!! Delar med mej av lite bilder!!!

5 kommentarer:

Home No.1 sa...

härligt pyssel ser kul ut!
Kram Annica.

Grodmamman sa...

Vad kul med bröllop!
Fint pyssel också.
Kram

Vända blad sa...

Låter som en toppenfest =)! Länge sen man var på nåt kul...
Vilket jättefint pyssel du har gjort! Det lyser så mysigt från ljuset ;)
Ha en superbra helg!
Kram Maria

Unknown sa...

Hejsan! Å förlåt att jag inte svarat!! Har varit på resa och köpt in möbler och annat skoj.

Himla roligt att du hittade till oss tycker jag. Å att vi har detta gemensamma intresse. Fint skåp du gjort. Fortsätt, bara fortsätt. Vi började med att fixa o måla o sen bara flöt det på tills vi helt enkelt va tvungna att öppna butik på nåt sätt.
Det hela har nu växt ordentligt o till våren öppnar vi gårdsbutik oxå. Ska bli jättekul. Det finns oerhört mycket intresse för att ta vara på äldre saker. Å det vita är ju omåttligt populärt oxå. Vi försöker få in andra färger i 'vår repetoar' ha ha, o det funkar ibland. Svart är poppis oxå nu.

Sätt igång du bara - om det är din dröm oxå, så har du ju inget att förlora, eller hur? Om du inte gör det så kanske du ångrar dig för det, men om du gör det så ångrar du dig aldrig för det blir en erfarenhet.

Lycka till o så hörs vi naturligtvis. Du får gärna mejla eller skriva kommentar om du har andra funderingar. Det är kul å dela med sig av sina erfarenheter.
Kram på dig,
Malin :)

Sara sa...

TACK själv Anna! Hoppas att ni hade d skoj. VI hade en fantastisk dag/kväll/fest.
Hoppas vi ses snart igen.
KRAM