fredag 27 februari 2009

varför fungerar det inte?

Jag blir tokig!!! Varför kan jag helt plötsligt inte få in några bilder på bloggen. Det funkar helt enkelt inte. Någon som kan hjälpa mej!!!! Det är ju dötrist om jag inte kan lägga upp några bilder. Hoppas ni har det gott och på återseende när jag fått ordning på detta!!
Lyssna på detta så länge!!! Grymt duktig tjej som jag snart ska se live igen!!!


4 kommentarer:

Grodmamman sa...

Har inga tips på hur man gör, men ibland så funkar det inte och sedan helt plötsligt funkar det igen. Ibland krånglar Blogger.
Hoppas att det löser sig!
Kram

Grodmamman sa...

Grattis till sonen på 6-årsdagen!
Här har vi ju också en 6-åring och igår kväll var jag inte vatten värd!:) Hon fick nämligen inget fredagsgodis som vi brukar ha, då hon krånglade så i torsdags kväll. Fick lappar där hon skrivit hur dum hon tyckte jag var, men lite senare kom det en lapp där det stod att hon ändrat sig!:)
Men, jag skulle ju inte vilja vara utan henne och sonen var inte alls i närheten av hennes humör i samma ålder.
Kram

Linda Jonsson sa...

Prova att rensa under "internetalternativ" ifall det är några cockies eller så som ligger och blockerar... Bra att göra anyhow.

Kul att ni också ska på Ternheim! Då kanske vi ses där!

Kramar till alla från mig!

Vända blad sa...

Halloj! Trist när det inte funkar med bilderna, har också varit med om det...det blev aldrig klart utan stod bara och "snurrade". Här har vi världens snöoväder idag, inte så kul för alla lediga barn...
Själv ska jag med skolan till håll i dig, Reningsverket! Kulkul, men vad gör man när det är obligatoriskt att vara med ...
Ha en bra dag! Hoppas det fixar sig med bilderna!
Kram Maria