måndag 22 juni 2009

"Kontorsnissens" a l´a byggare Bob"

Nu har han gjort det igen efter lite påtryckning och givetvis efter stränga order om utseende och form. "Kontorsnissen" har sågat, måttat, kliat sig i huvudet, frågat om råd, fräst spår i kanten och slutligen åstadkommit dessa snygga bänkar med öppningsbart lock i vår nya farstu. Tänk att vår farstu nu har börjat likna samma bild i verkligheten som jag länge har haft i mitt huvud...det känns roligt! Tack gulliga du det gjorde du verkligen bra!! Nu har han fått blodad tand och stod ute sent igår och slogs med myggen för att bygga ett långbord av våra gamla plank som vi ska ha på altanen......Ibland händer det en hel del här hemma......

5 kommentarer:

Grodmamman sa...

Så super snyggt! Duktig han är kontorsnissen!:) Skulle också vilja ha något platsbyggt i vår hall, men funderar först och främst på en garderob som går ända upp i tak.
Kram

Linda Jonsson sa...

Hejja Nissen! Vad ska ni hitta på att göra när ni är färdiga med huset?! :) Göra något av de andra husen? :)

Mitt lilla äventyr sa...

Va fina de blev Anna! Vi får komma förbi och titta på dem i verkligheten sen. Har du fått semester än eller jobbar du någon vecka till?

Hoppas allt är bra!
Kramar

torsdagsvikarien sa...

Vilka fina bilder!
Tyckte om dina ljuslyktor. Kanske är det möjligt att få beställa några?
Torsdagsvikarien

Bergagårdens Lina sa...

Vilken fin veranda ni fått till! Jättesnyggt! Bänkarna blev kanonbra, perfekt med en massa förvaring...kanske man borde härma lite!