onsdag 30 december 2009

20 grader kallt och hur vackert som helst!!!

Här går dagarna alldeles för fort förbi då vi har långa sov morgnar och går i pyjamas halva dagarna.....Men när det är 20 grader kallt så kan man med gott samvete vara inne och mysa. En liten stund var vi dock ute för att kolla hur vackert det är runt vilan en sådan här dag!!!! Skänker er några fler vackra vinterbilder på vår närmiljö!!!!Jag fick en fin AWARD av Maria, bloggerskan i Alviken med bloggen Vår Gård Kri´stofer

hon var nog den allra första som jag fick kontakt med när jag började blogga och som jag alltid känner lite extra för när hon lämnar avtryck hos mej, det är alltid roligt att höra från henne!!!! Gott Nytt År alla som läser här!!!! Förresten försökte jag mej på att göra en krona i ståltråd härom dagen och den blev väldigt fin så jag kommer nog att göra fler när jag får lite tid över. Här kommer en liten bild på den också.


5 kommentarer:

Grodmamman sa...

Här åkte vi idag skidor i -15 grader och det tyckte vi var kallt!:)
Fin krona du gjort också!
GOTT NYTT ÅR!
Kram

Home No.1 sa...

Gott Nytt År!!!!
Glada kramar Annica.

Alviken sa...

Hej vännen! Men oj, tack snälla du, vilket beröm, jag blir alldeles rörd ;) Tycker också alltid det är lika kul när du gör ett inlägg eller kommenterar hos mig, så är det bara =)
Vilka underbara vinterbilder! Så vackert med all snö...här var det hela -26 i går kväll, huga, men ni ligger ju inte långt efter hör jag! En jättefin krona du har gjort - vilket tålamod...Jag vill att det ska bli färdigt direkt, tror nog jag skulle skynda på för mycket med ett sånt där arbete..;)
Hoppas ni får ett riktigt GOTT NYTT ÅR!
Kram Maria

Sara sa...

Gott Nytt År tjejen! Vilken fin krona du gjort och härliga kort från er utemiljö! Hoppas ni har haft en härlig julledighet och att ni får ett trevligt nyårsfirande! Ha det så gott! Kram!

chokladblomma sa...

Grattis till awarden!!
Visst är det udnerbart med snö och kyla!! Jag njuter!
Ha det gott!
Kram