lördag 2 maj 2009

"Snälla" mamman VS sexårig son!

Nu har vi sommar här och det är fantastiskt. Idag kom jag den "snälla" mamman på att vår sexåring skulle få en ny cykel....sagt och gjort åkte vi iväg hela familjen på cykeljakt. Sonen fick prova en cykel med ett för högt styre enligt mej den "snälla" mamman...men sonen blev förtjust...men blev övertalad att åka vidare för fler provcyklingar...och vi hittade enligt den "snälla" mamman en helt perfekt cykel........det tyckte inte sonen....men jag var envis -den eller ingen....sonen ville absolut ha den med det höga styret....blev skitsur och la armarna i kors och tjurade högljutt. Bortskämda, bortskämd, jag vet!!!!!. "Kontorsnissen" försökte medla medans han samtidigt såg till att lilltjejen inte rev ned varenda cykelhjälm från hyllorna....trevlig cykeljakt? .......NJA....Det blev en ny cykelhjälm men vi kom hem utan cykel tyvärr för varken den tjuriga sonen eller den numer "elaka" mamman gav sej ifrågan om val av cykel.......fortsättning följer..........När jag kom hem måste jag pyssla lite för att rensa sinnet lite...resulterade i en målad låda med gamla fina bestick. Sedan har sonen haft en kompis här och blivit på lite bättre humör så kvällen kanske går i skimrets tecken...bara jag inte nämner ordet cykel ha ha......

3 kommentarer:

Grodmamman sa...

Ja, här är man mest den dummaste mamman som finns enligt vår 6-åring!:) När hon vill ha något är jag dock den snällaste!:)
Kram

chokladblomma sa...

Ha, ha! Ja, så kan det gå när man ska vara snäll!! Tyvärr så har barnen inte alltid samma tycke och smak som vi föräldrar.
Ha en bra dag!
Kram

Grodmamman sa...

Kul att se en närbild på ert hus!:)
Lakanen kan du se under etiketten sovrum. De är från Hemtex och deras eget märke "Living by Hemtex". Röd-vit-randiga och jag bara älskar dem!:)
Kram