söndag 9 augusti 2009

Nu är det slut för denna gång.....


Nu var det slut för den här gången.........hur kan sommaren vara så kort....alltså jag har så mycket mer kvar att göra av allt det som jag sa att jag skulle göra på semestern......det har inte blivit mycket gjort här hemma.....huset är inte färdigmålat och inte har vi någon fin entre heller......tänk om man kunde sitta i soffan och vinna 10 miljoner som någon gjort på lotto igår, då skulle jag anställa några helstidssnickare här hemma och tjoff poff skulle de där små detaljerna vara fixade... KANSKE NÅT LIKNANDE DETTA STAKET VID VÅR INGÅNG LIKA DET VI HAR PÅ ÖVERVÅNINGEN....hmmmmm kankse lite gnällig nu men vi har i allafall lagt tiden på det viktigaste vi har nämligen våra små (BÅDE BARN OCH DJUR)och umgåtts med dem i stort sett 24 timmar om dygnet. Min tid kommer också har någon klok sagt....ja kanske är det så......MEN LITE TREVLIGT HAR JAG ÄNDÅ GJORT I VÅR NYA FARSTU MED EGEN DESIGNADE GALGAR......Ha en fin höst alla ni som förgyller min dag!!!

2 kommentarer:

Grodmamman sa...

Fina galgar du har knåpat ihop!
Jag förstår din frustration, men samtidigt gäller det att ta vara på tiden med sina barn också. Våra barn börjar bli stora och då vill de inte alltid vara med oss föräldrar längre och då saknar man det!:)
Du kommer säkert hinna med en del i höst sedan när vädret blir sämre!
Kram

Anonym sa...

Ja, det är tråkigt att semestern är slut och deppa inte för att du inte har hunnit allt det är viktigast att du har varit med nära och kära. Resten hinner man en annan gång.Mina barn är större och vill inte alltid vara med oss så då har man mer tid. Vilket väder vi haft bara att ta tillvara.
Kram Susanne