tisdag 11 augusti 2009

Härlig dag!

Tänk vad mysigt det är att vara hemma med sin fina son en dag.....han gillar tv och jag gillar pyssel och är man sjuk så är tv mitt på dagen helt ok.......så jag har äntligen fått plockat fram mina pysselgrejer....det var ett tag sedan nu och jag har hunnit gjort en hel del små nya ting till mitt lager som jag kanske kommer att ha användning av längre fram...planer smids alltid i mitt huvud....hoppas det blir mer än planer någon gång.....

6 kommentarer:

Mamma Millan sa...

hallojs!!! Oj sååå mycket vackert pyssel du knåpat ihop!!!
hoppas sonen blir bra snart!

kram millan ♥

Grodmamman sa...

Vad du har pysslat! Här är jag helt slut efter jobbet, så jag har inte gjort något!:) Men snart är man inne i jobbet igen och då orkar jag nog pyssla igen.
Kram

Alviken sa...

Gomorron! Du är en mästare på pyssel ;) Här räcker inte heller tiden till, sommaren har gått och snart börjar verkligheten igen...jag har jobbat hela tiden och det börjar dra ihop sig till skolstart igen, suck. Jättefint har ni "fått" i hallen och så läckert med galgarna...en kanonidé!
Hoppas sonen mår bättre nu stackarn!
Ha det gott!
Kram Maria

Alviken sa...

Glömde bort att skriva om loppisen...Visst är det otroligt att man kan bli iväg med lite "skrot" som någon annan vill ha och dessutom tjäna en slant också. Du fick ju in en bra förtjänst ;) För att inte tala om att det är så KUL med loppis...
Kram igen...

chokladblomma sa...

Tack för hälsningen!!!
Vilka snygga galgar du har pysslat till!!
Här har det inte heller blivit så mycket gjort i sommar som det var tänkt, men jag har också varit med mina barn så gott som hela tiden. Mysigt, de växer ju upp så fort, så det är bäst att passa på!

Ha det gott!
Kram

Madame Nyberg sa...

Va fina saker du gör hela tiden....
Ur-impad!