fredag 3 oktober 2008

Farstun har fått vit färg!!!

Nu har vi börjat måla väggarna i farstun.....ja vet att den stod färdigrest i våras.... men som sagt vi har inte gott om tid tyvärr. kanske blir det klinkersgolv också i helgen...eller vi ska väl inte hoppas för mycket........Vi har ju sagt det i några veckor nu.....hmmmm. Nu kommer "kontorsnissen" hem och vi ska förbereda vår myskväll med tacos och lite gott vin. Sedan kanske blåstället åker på.......Ja inte på mej då eftersom jag inte har "Tid" hi hi ..... Jag bara längtar till att lägga mej på soffan med femåringen och "kommentera" IDOL deltagarna....Vi är lika bra på det bägge två he... he.. he....Trevlig kväll!!!!


Vi har fått två nya fina gamla stolar av "kontorsnissens" moster. De har dock tillhört hans gamla mormor som ej längre är med oss....och hon har varit väldigt rädd om dessa stolar så de är inte mycket nötta. Men vi tog av överdragen då jag tycker de är sååååå fina utan.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Åhh, verkligen fina stolar. Blir så fint i eran hall. Visst, är det toppen med en egen bärbar dator.
Ha en trevlig kväll.
Kram

Vända blad sa...

Hello! Så tjusigt det blir i hallen! Är det panelskivor? Det ser väldigt "äkta" ut! Nu längtar jag ännu mer tills vi ska ta itu med köket...det blir nog panelskivor för oss också. Smart!
Stolarna är ju jättefina, vilken tur ni hade som fick dem!
Ha en bra helg, kram Maria

Grodmamman sa...

Vad fint det blir i hallen!
Visst är det så att tiden inte alltid räcker till till allt man vill göra!=)
Kram

Sara sa...

Hej
Så fint det blir och stolarna var underbara. ha det så fint!
Kram Sara

tre nyanser av vitt sa...

Hej
Vad kul att fixa och måla, kommer nog bli kanonfint. Väntar med spänning på fortsättningen.
Kram Marie