söndag 19 oktober 2008

Helgens händelser!

Min nya hemhjälp!

Loppisfynd!


Fönsterfoder på plats!


Blogghörna!


Tänkte att ni kanske ville se min mysiga blogghörna! Bordet har jag målat i helgen och jag glömde knäppa ett "före" kort. Jag har haft detta bordet i många år men det har stått på vinden hos "Lill-Erik" och "Stor-Jan" sedan vi flyttade hit. Nu fick det lite vit färg och se så fint det passar på vår övervåning. Farstun då? ..........Ja tyvärr finns det inget klinkersgolv ännu. Dock så har fönsterfoder kommit på plats och det börjar likna något. Idag hann jag även med en liten loppis sväng och hittade fina ljusstakar. Annars så känner jag mej rätt så osocial just nu. Är rätt utmattad beroende på att jobbet tar rätt hårt och jag har ingen kraft över till så mycket annat än barn,barn,barn,barn,barn...................ja ni fattar!!!! helgen slut, nu är det bara att ta nya tag!!!! "Kontorsnissen" har ju underlättat en del och bidragit med att fixa hemhjälp..........ja ni hörde rätt..........i form av en självgående dammsugare!!!!! Ha...ha.. den funkar faktiskt jättebra.

"Kontorsnissen" - Du jag dammsuger lite medans jag lagar mat........Vilken man han är va? På återseende!!!!!

3 kommentarer:

Grodmamman sa...

Farstun blir ju jätte fin! Och en hemhjälp vore inte helt fel!
Kul med loppisfynd också.
Förstår det där med att inte orka så mycket mer än bara barn, barn och barn!=) För mig blev det lättare när mina egna barn blev äldre och inte så krävande.
Kram

husvidhavet sa...

Vilken man.... Dammsuga brukar ju vara mannens syssla, förstår att så är fallet hos er oxå eftersom denna teknikpryl har inhandlats, hoppas du får provstarta den nångång *fniss*
Ha det bra
Kram Marith

stina sa...

Vilken mysig blogghörna du har!
Men oj en sån hemhjälp skulle jag vilja ha ,,,plockar den upp saker också och lägger på sina rätta ställen?
Ha det bra Kram Stina