fredag 10 oktober 2008

Äntligen lite ljus!

Hej !
Är det en vecka sedan sist? Ja det är det, ännu en vecka med hög ruljans på jobbet och här hemma och det har inte blivit mycket tid vid datorn. Nästa vecka hoppas jag att det äntligen är MIN TUR att ha lite flyt så att min vardag inte enbart består av bajsblöjsbyten och på och avklädning av små söta individer ......Nä nu behöver min hjärna lite vidareutveckling....... Ja ni få höra mer sedan.......blev ni nyfikna nu? Hur som helst så har vår SUPER DUPER elektriker varit här....... ja ni vet han med den galna armen (se tidigare inlägg) och ÄNTLIGEN sett till att vi fått lyse i de nya lamporna.......ÅHHHHH det blev SÅÅÅÅÅ bra...TACK, TACK, TACK gulliga M.
Ännu en IDOL kväll är avslutad. Femåringen gick hellre till sängs än låg i soffan med mej och kommenterade deltagarna.....kan bero på att mamsen kom och slog av X-GAMES mitt framför näsan på honom.......Men ibland är det faktiskt mamma TV, SÅ DET SÅ!!!!. Då knäppte han på sin SURA min och traskade i säng. Ja, ja han var väl rätt trött efter sin hockeyskola också. Men jag blev ju då tyvärr inte solo i soffan...nej då, två åringen gjorde sitt absolut bästa för att överrösta de sjönsjungande IDOLERNA...hon blir nog en av dem om sådär en femton år.... Till slut kom då min älskade "kontorsnisse" ut från den SURA sonens rum och tog den mammiga dottern in till sin säng där hon fortsatte sin sjönsång tills hon insåg att mamma verkligen inte tänkte komma denna kväll, så då bara bestämde hon sig för att ge upp...lade sig ned och sov på två röda...TACK!!! Nu sitter "Kontorsnissen" och jag här med ett varsit glas rödvin och jag med datorn och han med en, enligt mej, "dålig" film. Gokväll tack för mej och NJUT av vår upplysta fasad i höstmörkret!!!!

8 kommentarer:

chokladblomma sa...

Åh, så fint det blev!
Låter som en typisk fredagkväll!
Ha det så gott!
Kram

Sandra sa...

Så kanon fint det blev! Hoppas att ni får en bra helg och sen så får vi ta vår träff snart, hälsa familjen, kramar Sandra

Grodmamman sa...

Så fint det blev med lamporna!
Här hade vi en trött blivande 6-åring som vägrade sova istället. När hon väl kom till ro i soffan så somnade hon också på två röda!=)
Här är det städning som gäller idag, hinner inte på veckorna. Känns skönt att veta att man inte är ensam om att ha ett liv som går i 150!=)
Kram

vardagsvitt sa...

Finfint fredagsmys men be honom välja en bättre film nästa gång!
Hemtrevlig kvällsbild av huset mycket snyggt.
Kram Marith

Anonym sa...

Det blev verkligen jättefint med belysningen på huset. DEt är ett mycket vackert hus ni har.
Mvh Susanne

stina sa...

Wow vilket vackert hus ni bor i!
Kram stina

Beas sa...

Ujuj....jag tycker du bloggar "som jag". Jag känner igen mig i orden, i tankarna....Tänk att få inreda ett sådant vackert äldre hem som ni har. AVUND! :-D

Angående sjaletterna...valfritt menas med valfritt monogram, valfria bokstäver, valfri färg. Jag broderar också gammaldags motiv istället för initialer...jag har broderat fåglar, hjortar, stjärnor, hjärtan och gud vet vad. :-)

Hoppas det gav svar på din fråga. Maial mig gärna på beatrize_74d@hotmail.com

Home No.1 sa...

Halloj där det blev kanon med belysningen sååå vackert!
Ha en trevlig vecka kramar Annica.