fredag 29 augusti 2008

GRODANS DÖD!!!!!

Okej dags för en trevlig helg........Den förra slutade i STORA RULLANDE TÅRAR på äldsta sonen då vår lilla tjej två år med vilje(Jag vet inte vad vi gjort för fel) stampade ihjäl den lilla, lilla groda som han med stor omsorg tagit sig ann. Hua ja hon är inte lätt att tass med lillasyster. Sambon och sonen gick tillsammans ut och ordnade en vacker begravning till den lilla,lilla grodan. Sonen plockade fina blommor och lade bredvid...ja han vet ju hur det ska se ut med tanke på att vi bor granne med den riktiga vilan....Så nu har vi en egen mini vila här på gården.....Ja så kan det gå....så den här helgen skickar vi lillasyster med mormor för att titta på TROLLEN i trollskogen så sambon, jag och sonen kan gå och bowla och äta ute MYSIGT VÄRRE!!!

4 kommentarer:

stina sa...

Vilken fin gravplats han fick den lilla grodan! Ja kanske bra att skicka henne till trollen ett tag den lilla tjejen,,,,,bara hon inte försöker trampa dom!!
Ha en mysig helg ....kul med bowling!
Kram stina

Alviken sa...

Så det kan bli! Man vet aldrig med barn...förstår att han blev ledsen sonen. Vi hade en groda förra året som vi födde upp från yngel, eller från början var det två, men den ena ÅT UPP den andra. Gissa barnens reaktion? Nåja, "Grodis" simmade så fint med ben och allt men sen dog den så vi tömte burken på komposten...han blev gravlös stackarn.
Ha en bra helg!
Kram Maria

Alviken sa...

Tack detsamma! Jag mailar dig!
Kram Maria

Anonym sa...

Hittade in till dig via en annan blogg. Tyckte att din blogg var intressant så jag kommer att kolla in till dig ibland.
Mvh Susanne