måndag 11 augusti 2008

Kakelugnsdel!!

Grattis till husköpet säger jag till en kär vän idag som precis som vi nu är innehavare av ett härligt gammalt rustobjekt. Tänkte då kanske att ni vill köpa vår gamla kakelugn. Vet inte riktigt i vilket skick den är men ska försöka ta tag i och reda ut detta. Såhär fin är i allafall en del av krönet. En liten skada kan jag se men hur lätt eller svårt det är att fixa vet jag inte.... hm....Den är troligtvis ifrån ca 1880-1890 talet. Någon som har kännedom om kakelugnar kanske kan bidra med kunskap!!!!????? Få se då om vi ses på fredag(På Winnerbäck) kära vän annars på återseende en annan dag KRAM till dej..... du vet vem......:)

3 kommentarer:

Alviken sa...

Å vilken ljuvlig bild...Lyckliga den som kommer att ha den kakelugnen!
Här i huset har det funnits några, men de är bortrivna tyvärr, men jag har en på lager som jag drömmer om att i framtiden låta sätta upp hos oss. Vi får väl se!
Kram Maria

Hemma hos lilla mig sa...

Åhh, vilken fin del från kakelugnen. Det finns ju säkert kakelfixare som hjälper till. Vi har en kakelugn kvar i vårat hus. Fanns visst 3 stycken för längesedan. Älskar den vi har kvar.
Kram

Ampan sa...

Härliga du!! Vilken mysig sida, där vi kan läsa om er och se hur fint ni får det! Nu blir vi bara ännu mera inspirerade av att sätta igång med vår rust. Kakelugnsdelen såg jättefin ut och vi är väldigt nyfikna på att se den i sin helhet. Nu har du fått en ny besökare som kommer att titta in ofta. Kramar Ann-Marie och Jonas